Vacatures

Vacatures bij PopCom

Sales - Account Manager

Wij zijn steeds op zoek naar commerciële talenten.

Functie-omschrijving

Commerciële functie waar de nadruk ligt op het beheer,ook strategisch, van projecten en de zoektocht naar nieuwe opportuniteiten.

Bedrijf

PopCom is een full service communicatiebureau, jong en dynamisch.
PopCom werd in 1999 opgericht en wenst haar activiteiten, het uitwerken van grafische-, web-, totale en marketing concepten, verder uit te bouwen.

Beschrijving

Met het oog op een continue groei en de lancering van nieuwe producten en diensten in beide domeinen, grafische en internet toepassingen, is PopCom op zoek naar communicatie-architecten voor de uitbouw van haar marketing & sales.

Voornaamste taken

  • Het realiseren van het aan hem/haar toegewezen verkoopcijfer in zijn/haar territorium en met zijn/haar toegewezen gamma producten en diensten van PopCom.
  • Het meedenken met de klant/prospect en met het team van PopCom(zowel in business termen als in technische termen) teneinde voor de klant/prospect en voor PopCom de beste oplossing te bieden (conform met zijn toegewezen producten en diensten portfolio),
  • De klanttevredenheid en het beheren van de goede relaties van de al dan niet aan hem/haar toegewezen klanten & prospecten.
  • Het plannen, begeleiden en realiseren van hoogwaardige, op de klant toegespitste concepten en dit steeds binnen de afgesproken tijden en budgetten. Deze concepten omvatten ondermeer tekst, grafisch, internet-, en multimedia gerelateerde producties.
  • De briefing naar het volledige productieteam toe alsmede de begeleiding naar eventuele derde partijen (drukkers, video editing houses etc…)
  • Het bepalen en bijsturen van het algemeen beleid in samenwerking met de General Manager.

Er zal regelmatig overleg zijn met de leden van het PopCom team en/of onze freelance medewerkers : de graphic designers, web designers, systeem en netwerkbeheerder, database-programmeur, fotograaf, copywriter en de Operations Manager aan wie hij/zij rapporteert.

Territorium: Vlaanderen

Profiel

De geschikte kandidaat moet beschikken over zelfzekerheid, moet zich vlot kunnen uitdrukken, kan presentaties op hoog niveau uitvoeren, is sociaal, autonoom en kan in teamverband werken. Al deze eigenschappen komen tot uiting door een zeer groot professionalisme.

Prospectie en onderhandelingen op een hoog niveau zijn onontbeerlijk.
De kandidaat heeft ervaring in de ontwikkeling en de verwezenlijking van een account plan.

Licenciaat Marketing of gelijkgesteld door ervaring.
4 jaar ervaring in de grafische en reclame sector is een pluspunt

Wat wij aanbieden

Een vast salaris + commissies en/of premies volgens de bereikte doelstellingen.

Contact

Ciska Lamaire - Gedelegeerd Bestuurder
communicatie@popcom.be

0496/263509

Popfolio

De Steiger is het cultuurcentrum van de stad Menen. Met heel wat tentoonstellingen, optredens, cursussen en voorstellingen wordt CC De Steiger druk bezocht.

Een duidelijke website mocht voor...

Lees meer
Saro verpakkingen
webdesign, website

Het Brugse Saro is gespecialiseerd in verpakkingen voor chocolatiers, patissiers en luxe-verpakkingen tout-court. Personaliseren? Graag! Eigen design of uniek verpakkingsontwerp? Super! Alles kan...

Lees meer
Aluform
advertising, corporate identity, huisstijl, logo, mobile website, responsive design, seo, webdesign, website

Aluform, een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in aluminium-balustrades, onderscheidt zich al jaren door zijn gedrevenheid naar kwaliteit en service. Een visie die Popcom als vaste...

Lees meer
't Rusteel
advertising, identity, print, folders & brochures, huisstijl

’T Rusteel, een restaurant met een passie voor bier.

Na de volledige branding verzorgd te hebben van hun partner, Brouwerij Gulden Spoor, mocht PopCom de menukaart van het restaurant onder...

Lees meer
Dewilde Engineering
folders & brochures, webdesign, website

Dewilde Engineering uit Ieper is een gevestigde waarde in machinebouw en robotica. Het mag enkele grote namen tot zijn klanten rekenen.


Dewilde rekende van hun kant op PopCom om hun website...

Lees meer
Insectenkwekerij Bostoen
webdesign, website

PopCom ontpopte onlangs de nagelnieuwe website van Insectenkwekerij Bostoen. Onze nieuwe realisatie kan zoals steeds heel wat puike adelbrieven voorleggen:

100% responsive design, professionele...

Lees meer
Emma
webdesign, website, responsive design

Emma Nutrition staat voor Electronical Milk Mother Application.
Ze leveren complementaire diervoeders in allerlei vormen. Dankzij hun knowhow en de mogelijkheden tot het maken van tabletten en...

Lees meer
Soenen Verzekerjedirect
webdesign, website

Soenen Verzekeringen beschikt over 4 vestigingen: Poperinge, Ieper, Nieuwpoort en Brussel. Popcom kreeg de opdracht om een aparte website te voorzien waarop hun klanten snel simulaties kunnen...

Lees meer